Bitrix24

Kompletan paket društvene suradnje, alat za komunikaciju i upravljanje za poduzeća i organizacije

Društvena mreža

Interna društvena mreža omogućuje lakšu, brži i učinkovitiju suradnju unutar poduzeća ili organizacije. Trenutne povratne informacije, dijeljenje ideja, stvaranje radnih skupina i uključivanje svojih zaposlenika. To je Produktivnost 2.0.

Zadaci i projekti

Od osobnih zadataka i jednostavnih zadataka do složenih projekata - Bitrix24 pomaže u predlaganju i koordiniranju, pazeći da je posao učinjen ispravno i na vrijeme.

Grupni chat i video poziv

Vaš posao ne može čekati, pa koriste u stvarnom vremenu komunikacijske alate za videokonferenciju i za grupni chat dostupan u Bitrix24 potpuno besplatno.

Upravljanje dokumentima

Sigurna online pohrana dokumenata, on-line višekorisničko uređivanje i odobrenje prilagođenih tijekova rada dokumenta su samo nekoliko prednosti Bitrix24 sustava za upravljanje dokumentima.

Bitrix24.Drive

Dijelite datoteke i mape lako sa svojim suradnicima, pristup podacima na bilo kojem uređaju. Sa ovim će te se osloboditi svog starog datotečnog poslužitelja, jer ga više nećete trebati.

Kalendar i planiranje

Pozovite svoje kolege na sastanak, rasporedite obveze s klijentima izravno s CRM, stvorite privatne i dijeljene kalendare za sebe, radne skupine ili cijelu tvrtku.

E-mail

E-mail nije mrtav - daleko od toga. Ako radite s e-mail dnevno, sigorno će te cijeniti mogućnost da njemu pristupate izravno s vašeg Bitrix24 računa.

Prodaja

Sa Bitrix24 CRM poboljšavate prodaju i prodajni menadžment tima. Bazu podataka kupaca koristite za e-mail marketing i glavnu zadaću - prodaju. To je sve tu.

Telefonija

Proslijedite telefonske pozive svojim klijentima i suradnicima iz svog portala s jednim klikom. Prijava i snimanje telefonskih poziva izravno unutar CRM-a. Da, možete koristiti Bitrix24 kao virtualni pozivni centar.

HR

Naš sustav za upravljanje ljudskim resursima dolazi s imenikom zaposlenika, grafikonom odsutnosti, self service portal, upravljanje vremenom, izvješća o radu, baze znanja i ostalih 20 + HR alata.

Mobitel

Da, to radi na vašem iPhone, iPad ili Android uređaju. Možete se prijaviti na svoj Bitrix24 račun s telefona ili tableta i to će uvijek biti samo jedan klik daleko.

Više, puno više

Također to je eLearning, helpdesk, upravljanje zapisima, Društvo puls, Bitrix24.Network, API, pa čak i vlastiti sustav za upravljanje sadržajem....

Kontakti

Vanima d.o.o.

Vukovarska 52
88000 Mostar
Bosnia and Herzegovina

email: vanima@vanima.com
tel: +387 36 348 604
fax: +387 36 348 606