Fiskalni uređaji

Od izbora pravog sustava, preko promjena u postojećem softveru, do izbora partnera koji će svojim znanjem i iskustvom garantirati najbezbolniji mogući prelaz i kasnije nesmetano korištenje fiskalnog sustava.

Vanima d.o.o. posjeduje jedinstven spoj znanja i iskustva koji garantira vrhunsku kvalitetu usluge svojim korisnicima fiskalnih sustava.
Naše dugogodišnje iskustvo sa sustavima za naplatu, PC kasama u maloprodaji te našim izvedbama softvera su garancija da ćemo razumjeti zahtjeve vašeg poslovanja i ponuditi fiskalni sustav koji optimalno zadovoljava vaše potrebe.

Naša servisna organizacija ima dugogodišnje iskustvo u održavanju i servisiranju sustava koji moraju raditi non-stop, 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini. Mi razumijemo koliko je vama važan svaki minut poslovanja koji izgubite jer neki dio opreme nije ispravan. Vanima d.o.o. zahvaljujući certifikovanom servisnom timu, te jedinstvenoj brizi za svakog korisnika, može smanjiti vaše izgubljeno vrijeme i novac na minimum.

Za sve vijesti i novosti vezane na temu fiskalizacije posjetite naš portal: Fiskalizacija.Biz

Kontakti

Vanima d.o.o.

Vukovarska 52
88000 Mostar
Bosnia and Herzegovina

email: vanima@vanima.com
tel: +387 36 348 604
fax: +387 36 348 606

Tražimo partnere

Postanite prodavač, distributor ili instalater našeg programa!

Tražimo partnere (trgovce i integratore) u regiji koji će našu aplikaciju prodavati i održavati. Nudimo fleksibilne rabatne ljestivice i fer podjelu zarade s kojom dobivate i do 50% vrijednosti licence, a sve ovisno o dogovoru i podjeli posla.

Za dodatne informacije javite se na naše telefone ili email adrese.