Web Hosting

Uz naše web hosting pakete dobivate savršen omjer opremljenosti paketa, kvalitete usluge i cijene, koji se rijetko može naći na tržištu. Sa zadovoljstvom ćemo udomiti Vašu web stranicu na nekom od naših pouzdanih servera, povezanih na najbrže optičke linkove. Naša besplatna korisnička podrška dat će sve od sebe da Vam priskoči u pomoć i nađe rješenje kad god je to potrebno.

Svi naši paketi hosting usluga mogu se nadograditi dodacima po Vašoj želji, poput dodatnog diskovnog prostora i dodatnih domena. Osim toga, u bilo koje vrijeme možete bez dodatne naknade zatražiti prelazak na veći ili manji paket.

Sigurni smo da će smještaj Vaše web stranice na naše servere zadovoljiti Vaš proračun, ali i Vaše tehničke zahtjeve. Ako Vas još nismo uvjerili, pozivamo Vas da kontaktirate našu podršku i zatražite potpuno besplatnu probu našeg hostinga u trajanju od 30 dana bez ikakvih obaveza.

Kontakti

Vanima d.o.o.

Vukovarska 52
88000 Mostar
Bosnia and Herzegovina

email: vanima@vanima.com
tel: +387 36 348 604
fax: +387 36 348 606

Tražimo partnere

Postanite prodavač, distributor ili instalater našeg programa!

Tražimo partnere (trgovce i integratore) u regiji koji će našu aplikaciju prodavati i održavati. Nudimo fleksibilne rabatne ljestivice i fer podjelu zarade s kojom dobivate i do 50% vrijednosti licence, a sve ovisno o dogovoru i podjeli posla.

Za dodatne informacije javite se na naše telefone ili email adrese.